Celebfigyelő

2022.12.03. 17:44

Még a fák is csodálják gyönyörű úszónőnk alakját

Has villantás, bombasztikus test téli öltözékben, csodás szemek, bekuckózás egy jó kis blues mellett és az egészségre való odafigyelés sem maradhatott el a héten celebjeink életében.

Fotó: Czinege Melinda

A formás testű sportoló, Jakabos Zsuzsanna Mellbournben mutatta meg szép köldökét. A kép alatti egyik komment is azt kérdezi, hogy hogyan lehet valakinek a világ végén is ilyen szép köldöke. 

A bombasztikus alkatú fotómodell, Sáfrány Emese még talpig téli öltözékbe burkolózva is varázslatosan fest. Csodálatos megjelenése eltörpíti a háttérben látszódó adventi vásár szépségét is. 

Gyönyörű szemében elmerülni olyan, mint egy tenger csodás vizében, amelytől nem tudunk elszakadni. 

A pároddal bekuckóznál péntek este? Tóth Vera énekesnő igaz, hogy vasárnapra ajánlja ezt a muzsikát, de mindennapra tökéletes, ha egy kis összebújáson gondolkodtok. Blues műfajba öltöztetett Nagy utazás. Hallgassátok! 

Egy pasi, meg a kicsije... Kamarás Iván whiskys kedvében volt és felvette a kötelező csini pulcsit is. 

Katus Attila többkarátos mosolyával jelzi, hogy senki se feledkezzen meg a szűrővizsgálatokról. Egy egészségünk van, szóval tartsuk is meg. Ti elmentetek már a vizsgálatokra? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!