Műszaki mentésben is segítettek

2022.12.06. 09:04

Kiégett az épület, lakhatatlanná vált az ingatlan

Több tűzesethez balesethez riasztották a tűzoltókat az elmúlt napokban.

Zs. J.

Illusztráció

Fotó: Aleksey Matrenin

A megye tűzoltói négy tűzesetet számoltak fel és négy műszaki mentést hajtottak végre, míg egy jelzés tévesnek bizonyult.

Kazánházból indult a tűz

Egy családi ház alagsorában keletkezett tűz Dunaszekcsőn, a Szőlő utcában. A tűz a kazánból indulhatott, szerencsére a lakóépület felső szintjeire nem terjedt át. A mohácsi tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik hamar eloltották a tüzet. Az alagsorból egy gázpalackot is kihoztak, megakadályozva annak felrobbanását. Személyi sérülés nem történt.

Sósvertikén szintén égett egy családi ház. A lángok átterjedtek a tetőszerkezetre is. A tűzesethez Szigetvárról és Sellyéről riasztottak tűzoltókat, akik három sugárral fékezték meg a lángokat.  A ház lakhatatlanná vált. Az ott élő embert a mentősök kórházba szállították.

Árokban kötöttek ki az autók

Két személyautó ütközött össze Harkányban, a Lanka utcában. Az ütközés következtében mindkét jármű az út melletti árokba csapódott. A kocsikban csak a sofőrök utaztak, egyikük könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben.

Pécsett, a Siklósi úton is összeütközött két személyautó. A pécsi tűzoltók a járművek áramtalanítása mellett a forgalom irányításában segédkeztek. A balesetben senki sem sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!