Üsd, vágd...

2023.02.01. 13:36

Videón nézhető vissza a falunapi csetepaté - videó

Egy Szigetvár közeli faluban egy agresszív férfi lefejelt, majd ököllel fejbe is ütött egy másik férfit. A bántalmazást egy ipari kamera rögzítette.

Zsigmond József

Tavaly júliusban egy Szigetvár környéki faluban falunapot tartottak a kultúrházban. A falunapon egy férfi többekkel szóváltásba keveredett, vitatkozott. Egy férfi közölte a kötekedő férfival, hogy hagyja őt békén, és kiment a kultúrház elé. A férfi követte őt, kint is kiabált vele.

A videóért KATT IDE!

Az egyik jelen levő közéjük állt és próbálta az agresszív férfit nyugtatni. Erre a kötekedő férfi őt ellökte, majd lefejelte és ököllel fejbe is ütötte. Az ütéstől földre eső férfit a támadó később újra ököllel megütötte és megrúgta.

A bántalmazott férfi koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, a sérülések nyolc napon belül gyógyultak.

A Szigetvári Járási Ügyészség garázdasággal és testi sértéssel vádolja azt a férfit, aki a falunapon verekedett. A nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában