Több állatot is megmérgeztek

2023.03.23. 15:15

Állatkínzás Pécsváradon: fülén, száján folyt a vére a macskának

Több macska pusztult el az elmúlt napokban Pécsváradon a Bem utca környékén, valószínű valaki(k) megmérgezték őket.

Zs. J.

Képünk illusztráció

Fotó: WKanadpon

Olvasónk, egy pécsváradi férfi azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy macskájuk eltűnt már pár napja, így a szomszédokhoz fordult, hogy véletlenül nem látták-e kedvencüket. 

A közelében lakik a férfi lánytestvére, így vele is beszélt. Ekkor tudta meg, hogy a húga macskája rosszul lett a hétvégén, így állatorvoshoz fordultak, aki azt mondta, megmérgezték a macskát, de megpróbálja megmenteni. A beavatkozás után a macskát a gazdája hazavitte, majd a megbeszéltek szerint pár nap után kontrollra vitte a cicát. Az orvos ekkor annyit mondott: nem gondolta volna, hogy a macska életben marad.

Később kiderült, több macskát, illetve kutyát is mérgezhettek az elmúlt napokban Pécsváradon a Bem utca környékén, volt olyan, ahol a kiskedvencnek a szája és a füle is vérzett. Az olvasónk feljelentést tesz a rendőrségen, abban bízik, hogy az állatkínzót, vagy kínzókat elkapják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában