Beismerte tettét

2023.03.30. 15:44

Ezer forinttal és bankkártyával távozott a le nem zárt autóból

Zs.J.

A kép illusztráció

Fotó: Fractal Pictures

A rendőrségre március 30-án arról érkezett bejelentés, hogy Mohácson, a Rózsa utcában az éj leple alatt egy csukott, de le nem zárt autóból elloptak egy pénztárcát, a benne lévő iratokkal, bankkártyákkal és mintegy ezer forint készpénzzel együtt.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, majd kora délután Gyulapuszta térségében, egy Pécs és Mohács között közlekedő autóbuszon elfogták a 16 éves versendi fiút. Kihallgatásán beismerő vallomást tett, és azt is elmondta, hogy hol dobta el az ellopott tárgyakat. A rendőrök a készpénzt kivéve a megjelölt helyen meg is találták a pénztárcát és annak tartalmát, így azokat lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A fiú ellen lopás vétség elkövetése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság. A fiatalember ruházatának átvizsgálásakor kábítószer-gyanús kristályos anyag is előkerült, ezért azt a Pécsi Rendőrkapitányság külön büntetőeljárásban vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!