Összművészeti karnevál

2023.03.31. 17:16

Zeng a daluk, keresik a közreműködőket a balokányi majálisra

A Balokány Liget ad otthont a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar hallgatói által szervezett majálisnak május elsején. A szervezők pedig már nagyban készülnek, és várják a jelentkezéseket is.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Szabó Imre

Mind tudjuk, hogy a majálishangulathoz sok mindennek teljesülnie kell. Legyen kirakodóvásár és sok-sok program is. A Balokány Majális egy igazi összművészeti karnevál lesz a május elsejék régi hagyományaival ötvözve.  

A hangulatmegteremtés gondolata mentén felhívást tettek közzé a szervezők: várják közreműködők, partnerek jelentkezését. Jelentkezhetnek kézművesek, alkotók, helyi termelők, egyetemi hallgatók, vásározók, kiállító művészek, műhelyfoglalkozások vezetői, önkéntes segítők, akik kiegészíthetik az eseményt.

A színpadi műsorban a majális szervezői lehetőséget biztosítanak a fellépésre a város számos tehetségének és iskolájának is, valamint olyan kézműves foglalkozások is várhatók az eseményen, mint a kavicsfestés, a gyöngyállat fűzés, az agyagozás.  

A program a PTE Művészeti Kar hallgatóinak és a L!FT szakkollégium tagjainak önszerveződő, önkéntes és közcélú kezdeményezésében valósul meg.

A felhívásra április 23-ig lehet jelentkezni a balokanymajalis.hu oldalon található űrlap kitöltésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában