Estétől reggelig

2023.06.03. 10:00

House és techno ütemektől lesz hangos a Tettye

A 2022-es évhez hasonlóan most is otthonául fog szolgálni annak a rendezvénynek a Tettye, amelyről így írtak tavaly: “a fényes holdsugáron könnyed léptekkel szállnak majd alá az est hírnökei, és kezdetét veszi valami különös morajlás”.

Cz. E.

Ez az esemény nem más, mint a Flipside pres. Oper Air, amely június 3-án este 8-kor veszi kezdetét és egészen másnap reggel 7 óráig tart. 

A szervező csapatnak úgy tűnik, hogy nagyon bejött ez a pécsi helyszín, mert ismét elcsábultak, és az embereket is elszeretnék csábítani az idei nyár első szombatjára és az összes érzékszervre ható utazást ígérnek.  

Profi hangszerból fognak ömleni a house és a karcos techno ütemek, amelyet megdobnak még egy kis live-acttel is. Lesz egy chillzone is retextil párnákkal, hogy otthon érezhessék magukat a résztvevők, és a vizuális hatás sem maradhat el, ami beduintent afrikasátorral lesz fúzionálva.  

A rendezvény látogatása jegyvásárláshoz kötött, amelyről bővebb információ a rendezvény Facebook-eseményénél olvasható:  https://www.facebook.com/events/954748662554206 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában