Baleset/ Galériával frissítve

2022.05.24. 14:25

Öt jármű ütközött két balesetben egymástól néhány száz méterre az M5-ösön, Kecskemétnél

Kecskemét térségében, a főváros felé vezető oldalon forgalmi akadály alakult ki.

Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (16:00):

A főváros felé haladt a trélert húzó bolgár kisteherautó, amikor nekihajtott az előtte haladó kamionnak, majd egy másik kisteherautóval is ütközött. A bolgár kisteherautó vezetője kisebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők a helyszínen ellátták, a másik két jármű vezetőjének nem esett baja. A baleset miatt több kilométeres kocsisor torlódott fel az M5-ös ezen szakaszán. Ettől a balesettől mintegy 500 méterre pedig egy román kamion hajtott neki az előtte haladó magyar kamion hátuljának, majd a szalagkorlátnak ütközött, de a két sofőr nem sérült meg. Emiatt újabb torlódás alakult a sztrádán Kecskemét határában, a főváros felé vezető oldalon.

Korábban írtuk:

Teherautó ütközött össze kisteherautóval az M5-ös autópálya 81-82-es kilométere között, Kecskemét térségében, a főváros felé vezető oldalon. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisteherautót. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában