Galériával

2022.05.27. 18:58

A kerekegyházi babákat köszöntötte a város

A 2021-ben született kerekegyházi gyermekeket és szüleiket köszöntötte pénteken dr. Kelemen Márk polgármester a Katona József Művelődési Házban. Az idei esztendőben 59 ifjú polgárt ünnepelt a város.

Gulyás Sándor

Virággal, emléklappal és egy labdával kedveskedett a dr. Kelemen Márk polgármester a babáknak.

Mára már hagyománnyá vált Kerekegyházán, hogy gyermeknap alkalmából ünnepélyes keretek között köszönti, fogadja polgárává a város önkormányzata az elmúlt év szülötteit.

– A gyermek megérkezése óriási öröm a családban, nagyon nagy lépcsőfok mindannyiunk életében. A családok egyre többek lesznek gyermekeik által, a közösség pedig gyarapodik és erősebb lesz. Ezért fontos, nem csak Kerekegyházán, hanem az egész világon is, hogy szülessenek gyermekek, ami óriási felelősséget jelent a szülők és a nagyszülők számára. Segítsük, egyengessük útjukat és adjunk nekik lehetőséget, hogy megvalósítsák önmagukat. A legtöbb, amit a gyermekeinknek adhatunk, az a gyökerek és a szárnyak. Hiszen, ha vannak a családnak gyökerei és szárnyakat adunk a kibontakozáshoz, akkor biztos, hogy a gyermekünknek boldog élete lesz – mondta el köszöntőjében dr. Kelemen Márk polgármester.

A rendezvény végén az édesanyáknak és gyermekeiknek virággal, emléklappal és egy labdával kedveskedett a város első embere. A babaköszöntőt a kerekegyházi Bóbita óvoda Katica csoportjának műsora tette teljessé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában