Galériával

2022.06.29. 08:19

Felrobbant egy gázpalack Tiszakécskén, a súlyosan megégett asszonyt mentőhelikopter szállította el

Egy nő súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor felrobbant egy gázpalack Tiszakécskén.

Baon.hu / Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (10:41):

A Galagonya utcába riasztották a tűzoltókat, ahol egy harminc négyzetméteres melléképület egyik helyiségében felrobbant egy gázpalack. A keletkezett tüzet a tiszakécskei tűzoltók oltották el. Az épületben lévő hatvan év körüli nő súlyos égési sérüléseket szenvedett, őt hosszas stabilizálás után, súlyos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Információnk szerint az asszony testének közel 80 százaléka megégett. A szomszédok azt mondták, hogy egy nagy robbanásra lettek figyelmesek és kábelszagot éreztek a levegőben, de nem látták, mi történt. Nem sokkal később megérkeztek a mentők, a tűzoltók, a rendőrök és egy mentőhelikopter is. Az egyik utcabeli úgy tudja, hogy a nő ételt akart melegíteni, akkor történt a robbanás.

Korábban írtuk:

Felrobbant egy gázpalack Tiszakécskén, a Galagonya utcában, egy harminc négyzetméteres melléképület kilenc négyzetméteres helyiségében. A keletkezett tüzet a település önkormányzati tűzoltói rövid időn belül, egy vízsugárral eloltották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában