Labdarúgás

2022.07.06. 21:21

Győzött az edzőtáborozó KTE

Szerdán játszotta le a két Szlovéniában tervezett felkészülési mérkőzés közül az elsőt a július 30-i NB I.-es rajtra készülő Kecskeméti TE. A szlovén másodosztályú Slovenska Bistirica ellen kétszer ötven perces mérkőzésen volt eredményes, és győzött 3–1 arányban Szabó István csapata.

Vincze Miklós

Vágó Levente (középen)

Fotó: Nyitray András

A mérkőzést a Varga – Katona M., Rjasko, Belényesi, Szalai, Grünvald – Nagy K., Vágó, Banó-Szabó – Tóth B., Djuranovics kezdő tizeneggyel kezdte a hírös városi gárda. Eseménydúsan indult a találkozó, hiszen egy hazai lehetőség után rögtön Banó-Szabó lőtt mellé kevéssel, majd Nagy löketét piszkálta fölé a kapus. A 4. percben Belényesi talált a kapuba, ám a találatot les miatt nem adták meg. Az ellentámadásból betalált viszont a hazai gárda. Jó tíz perc elteltével nyugodtabb mederbe terelődött a találkozó, masszív kecskeméti mezőnyfölénnyel. A 13. percben Djuranovics csúsztatott fölé egy szöglet után, majd Banó-Szabó tüzelt mellé távolról. A 24. percben egy bal oldali akció végén Grünvald és Tóth játszott össze, majd előbbi beadására Djuranovics érkezett, és egy átvétel után kilőtte a jobb felső sarkot, 1–1-re alakítva az állást. Szünetig már újabb gól nem esett, Banó-Szabó találhatott volna be még egy kapu előtti kavarodás végén, de a kapusnak sikerült zárnia a szöget.

A második játékrészben, amelynek a 10. percében a Kersák – Sági, Győri Á., Szabó A., Pejovics, Buna – Bodor (Győri B.), Szuhodovszki, Meshki – Katona B., Szabó L. tizenegy váltotat a pályán tartózkodókat, szinte csak kecskeméti helyzetek alakultak ki. Az 54. percben Djuranovics lőtt az oldalhálóba, majd a 70. percben Szabó Levente húzott kapura egy beadást bravúrral tolta ki a labdát a kapus. A 75. percben Győri Benjámin ugyan betalált, de ezúttal is lest intett partjelző, kisvártatva pedig Meshki bal alsó sarokba tartó fejesét mentette a hálóőr. A 85. percben Sági lépett be job boldalról a tizenhatoson belülre, és a hosszú alsó sarokba lőtt, 1–2. A hazaiak rúgtak még egy kapufát, végül a lefújás előtt Pejovics alakította ki a végeredményt: Sági beadását követően bólintott a kapu bal oldalába, 1–3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában