Frissítve

2022.08.10. 17:14

Leégett egy faszerkezetű épület és több száz körbála is kigyulladt Lajosmizsénél

Egy épület leégett és több körbála is kigyulladt Lajosmizsénél szerda délután. A helyszínre több település tűzoltóit riasztották.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Frissítve (19.13):

Felügyelet mellett elégetik azt a több száz a szalmabálát, amely Lajosmizse külterületén, a Pelyvató dűlő közelében kapott lángra. A tűz a kőépületre nem terjedtek át a lángok. A kecskeméti, a dabasi, a kiskunfélegyházi és a ceglédi hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a tüzet – közölte a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki Lajosmizse külterületén, a Pelyvató dűlő közelében. Leégett egy faszerkezetű épület, és nagy mennyiségű tűzifa, valamint több száz körbála is kigyulladt. A kecskeméti, a dabasi, a kiskunfélegyházi és a ceglédi hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. A munkálatokat erőgép is segíti – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában