Frissítve

2022.08.12. 18:13

Kigyulladt az erdő aljnövényzete Jánoshalma külterületén

Tűz ütött ki Jánoshalma külterületén péntek délután.

baon.hu/Pozsgai Ákos

A rendőrök korlátoztak a forgalmat a közeli utcákban

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (20:02):

A tűzoltók körülhatárolták a tüzet Jánoshalma külterületén, ahol nagy területen, mintegy három hektáron kapott lángra az erdő aljnövényzete – számolt be róla a katasztrófavédelem. A kiskunhalasi, a bajai és a ruzsai hivatásos, valamint a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. Az egységek munkáját erőgép is segíti.

Frissítés (19:23):

Helyszíni információink szerint Jánoshalmán a Bálvány és Kis Ernő sarkánál lezárták a forgalmat a rendőrök, mert onnan mennek be a tűzoltók az erdőtűzhöz. Ezért a szakemberek arra kérnek mindenkit, hogy ne menjenek arra autóval, ne közlekedjenek a földes úton, mert azzal akadályozzák a tűzoltók munkáját.

Korábban írtuk:

Egy erdő aljnövényzet gyulladt ki mintegy két hektáron  – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A kiskunhalasi és a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. A bajai és a ruzsai hivatásos tűzoltók is a helyszínre tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában