Galériával

2022.08.13. 13:40

Lovas flashmobot is tartottak a félegyházi iskola jubileumán

Rendhagyó rendezvénnyel, egy lovas-táncos flashmobbal is megemlékeztek Kiskunfélegyházán a Tiszta Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium, AMI és Óvoda iskolájának 10 évvel ezelőtti indításáról.

Tapodi Kálmán

Lovas csapat érkezett a főutcára.

Fotó: Tapodi Kálmán

Az iskola diákjainak kunfakó lovas csapata és székelyföldi fiatalok Eördögh András, a kunfakó fajta tenyésztője vezetésével érkeztek a „ligetös” főutcán a városháza elé, ahol egy közös körtánccal is ünnepeltek. Az iskola diákjai rendszeresen járnak lovagolni a jászszentlászlói Eördögh-tanyára, ahol a Waldorf-filozófiának megfelelően: a természet, az állatok szeretetének fontosságát is megismerhetik.

Az egybegyűlteket Csányi József polgármester köszöntötte, aki örömmel szólt az alternatív módszereket is alkalmazó óvodáról, iskoláról és gimnáziumról, melyek színesítik a félegyházi oktatási intézmények palettáját. A kétnapos jubileumi rendezvények szombaton zenés-táncos mulatsággal zárulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában