Bűnügyek

2022.08.18. 10:35

Többször is lopott üzemanyagot egy kalocsai férfi, a rendőrök őrizetbe vették

Őrizetbe vettek a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai egy 39 éves férfit, aki 80 liter gázolajat lopott…nem először.

baon.hu

Fotó: shutterstock.som/illusztráció

Lopás miatt kezdtek nyomozni a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai, ugyanis tudomásukra jutott, hogy egy munkagépből eltulajdonított valaki 80 liter üzemanyagot idén július 31-én este. A tolvaj bemászott egy kalocsai telephelyre, majd az ott parkoló kotrógép üzemanyagtartályát egy csavarhúzóval kinyitotta, és kannákba töltötte a gázolajat, amivel azután meglépett – közölte a rendőrség.

Mint írják, a nyomozók beszerezték a telephely kamerájának felvételét, ami alapján könnyedén beazonosították az elkövetőt, ugyanis korábban már több hasonló jellegű bűncselekményt követett el a férfi. Sőt, olyan is előfordult, hogy ugyanígy gázolajat lopott. A 39 éves helybélit szerdán elfogták és őrizetbe vették lopás miatt. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A kalocsai nyomozók az eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában