Frissítve / Galériával

2022.08.19. 12:07

Apa és lánya sérültek meg az 54-esen történt balesetben

Baleset történt pénteken az 54-es főúton, ahol félpályán lezárták az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére.

Baon.hu / Pozsgai Ákos

A személyautó a fának csapódott és totálkárosra tört.

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (15.23):

Helyszíni információink szerint egy Fiat tartott Soltvadkert felől Kecel irányába, amikor egy áruszállító kisteherautó előzni kezdte, a jármű sofőrje megijedt, hogy kihajt elé az úttestre egy másik gépkocsi, és ekkor jobbra rántotta a kormányt, ami után a jármű a jobb hátsó részével neki ütközött a Fiat oldalának. Az ütközés erejétől a Fiat, többször megpördült az úttesten, majd az árokba sodródva egy fának csapódott. A Fiatot vezető fiatal hölgy és a mellette ülő édesapja megsérültek a balesetben, őket a mentők kórházba szállították. A kisteherautó vezetője és a harmadik gépkocsiban – amely kihajtott az úttestre – egy édesanya ült három gyermekével, ők nem sérültek meg. 

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

Korábban írtuk:

Két gépjármű ütközött össze az 54-es főút 50-es kilométerszelvényénél, Soltvadkert és Kecel között. A kiskőrösi hivatásos és az önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanítják a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a beavatkozást félpályás útlezárás mellett végzik – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában