Kiskunhalas/Galériával frissítve

2022.09.24. 19:32

Halálos baleset: Kizuhant autójából az Olajosok útján a tázlári sofőr

Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben.

Baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (20:30):

Helyszíni információink szerint, amikor a BMW letért az útról, megpördült és eközben kizuhant az autóból a gépkocsi vezetője, aki az elsődleges információink szerint nem volt bekötve. A helyszínre a mentőhelikoptert is riasztották, nagyon hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni a súlyos, életveszélyes állapotban lévő sérült állapotát a mentők, de nem tudták megmenteni. Már besötétedett, amikor a mentőhelikopter felszállt és elindult vissza állomáshelyére.

A baleset helyszínét lezárta a rendőrség, zajlik a helyszínelés, a baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Korábban írtuk:

Az elsődleges adatok alapján szombaton 18 óra körül Kiskunhalason, az Olajosok útján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az útról, majd többször átpördült. A személyautót egy 56 éves férfi vezette, aki kiesett a járműből a baleset során. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, azonban a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni az életét – írja a police.hu.

A baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét! 

Fotós:  Pozsgai Ákos                                   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában