Baleset

2022.09.26. 21:27

Két autó ütközött a halasi kórház közelében - galériával

Egy 4 és fél éves kisgyermeket és az édesanyját szállították a mentők kórházba, akik autójukkal egy másik gépjárműnek ütköztek a Nagy Szeder István utca és a Dr. Monszpart László utca kereszteződésében hétfő este.

Pozsgai Ákos

Az ütközés erejétől mindkét jármű megpördült és az úttest közepén álltak meg.

Fotó: Pozsgai Ákos

Helyszíni információink szerint egy szürke Opel a kórház felől érkezett, amit egy középkorú nő vezetett és úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy a Stop táblát figyelmen kívül hagyta és a tőle jobbról a védett útvonalon, a Nagy Szeder István utcáról érkező Chevrolet személyautó fékezés nélkül oldalról nekihajtott. Az ütközés erejétől mindkét jármű megpördült és az úttest közepén álltak meg. Úgy tudjuk, hogy a vétlen autóban ülő édesanyát és 4 és fél éves gyermekét a mentők a közeli kórházba megfigyelésre beszállították. Az Opelt vezető nő nem sérült meg, a helyszínen elismerte felelősségét. 

A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja, amely során a kereszteződésben lévő közéri kamera felvételeit is elemezni fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában