Galériával frissítve

2022.10.06. 10:17

Árokba borult egy nyerges vontató az M5-ös autópályán, Kecskemétnél

Egy glicerint szállító nyerges vontató borult árokba az M5-ös autópályán Kecskemétnél.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (13:50):

A szerb rendszámú tartálykocsis jármű Szeged felé haladt, amikor letért a sztrádáról, az útszéli árokba hajtott, ahol oldalára borult. Az egyedül utazó kamionsofőr kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet. Elmondása szerint Németországból tartott Szerbiába, de arról nem nyilatkozott, hogy hogyan történt a baleset. A kiérkező tűzoltók a nyerges vontatót áramtalanították, a jármű tartálya megsérült, ezért több ezer liter glicerin folyt ki az árokba. A műszaki mentés majd ezután kezdődik, ezért forgalomkorlátozásra lehet számítani az M5-ös Szeged felé vezető oldalán a 94-es kilométernél.

Korábban írtuk:

Árokba borult egy nyerges vontató az M5-ös autópályán, a 94-es és 95-ös kilométer között, Kecskemét térségében, a Szeged felé tartó oldalon. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában