Kék hírek

2022.10.06. 10:10

Nagy álma teljesült a Bács-Kiskun megyei nyertesnek

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési szakemberei egy 12 éves kisfiú álmát teljesítették azzal, hogy bemutatták a főkapitányság épületét kicsit közelebbről.

Baon.hu

Fotó: police.hu

Nyereményjátékot hirdetett a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a közösségi oldalán. A résztvevők között kisorsoltak egy szerencsést, aki értékes ajándékokat: 8 Gigabyteos rendőrautós pendrive-ot, powerbankot, rendőrségi csokit és tollat nyert. Az eredmény megszületését követően felhívták a győztest, aki – mint a beszélgetés során kiderült – egy édesanya volt. A szülő elmesélte a rendőröknek, hogy 12 éves kisfiának minden vágya az, hogy rendőr legyen, ha nagy lesz. Ezért az egyenruhások úgy döntöttek, hogy felajánlanak Zolikának egy objektumlátogatást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság épületében – írja a police.hu.

A gyerkőc nagyon örült a külön ajándéknak, és szerdán el is látogatott a hatalmas objektumba anyukájával. A rendőrök további ajándékokkal kedveskedtek neki, többek között láthatósági eszközökkel, tornazsákkal, mellénnyel, kerékpárcsengővel, világítással, KRESZ kártyával, csokival és rendőrautós kivágóval.  A gyerkőc megnézhette közelebbről a baleseti helyszínelők szolgálati autóját és annak tartozékait, beleshetett a térfigyelő szobába, megmutatták neki a tevékenység-irányítási központot valamint az előállító helyiséget is. A látogatás végén Zolika nagy mosollyal az arcán távozott az épületből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában