Útinform

2022.12.02. 07:48

Itt számíthatunk útlezárásokra, korlátozásokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú út:

Az M5-ös autópályán, a burkolatjelek fényvisszaverődését vizsgálják napközben. Budapest felé Örkény és az M0-s autóút csomópontja között, vagyis az 53-as és a 17-es km között, Röszke felé pedig Kecskemét és Szeged között, vagyis a 95-ös és a 169-es km között a külső sávon lassabban haladó jármű nehezíti a közlekedést. Fokozott óvatossággal közlekedjenek az érintett szakaszon! (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as km-nél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

A 441-es főúton Nagykőrös közelében, a 18-as és a 20-as km között felújítási munkákat végeznek, ezért a Kecskemét felé tartókat helyben kiépített terelőúton vezetik.

Kamionstop:

A kamiontilalom a következő hétvégén december 3-án, szombaton 22.00-tól december 4-én, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.

Fontos változás, hogy jövő év március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában