Halálos baleset

2023.01.27. 19:02

Elgázolt a vonat egy embert Nagykőrösnél – galériával

A tűzoltókat az Örkényi úti vasúti átjáróhoz riasztották.

Baon.hu

Gázolt a vonat Nagykőrösön

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (20:50):

Nagykőrös és Kecskemét között újraindult a vonatközlekedés, befejezték a helyszínelést. A Volánbusz menetrendszerinti járatain Cegléd és Kecskemét között 20 óráig elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket is. A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon péntek este az InterCity vonatok késéssel közlekednek – tájékoztat a mavcsoport.hu.

Korábban írtuk:

Elgázolt egy embert a Szolnokról Kecskemét felé tartó személyvonat a Pest vármegyei Nagykőrös határában, az Örkényi út vasúti átjárónál. A helyszínre a nagykőrösi önkormányzati tűzoltókat és a mentőket is riasztották. A balesetnél vasúti zárat rendeltek el – adta hírül a katasztrófavédelem.

A Mávinform a vasúttársaság honlapján azt közölte: az utasokat vonatpótló buszok viszik Nagykőrös és Kecskemét között, a Volánbusz menetrend szerinti járatain Cegléd és Kecskemét között visszavonásig elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket.
A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon késnek a szerelvények – írja az MTI.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában