Összefoglaló

2023.01.30. 10:35

Vonatgázolás és álomlakás is szerepel a legolvasottabb cikkeink között – galériával

Cikkünkben összefoglaltuk a 4. hét legolvasottabb cikkeit.

baon.hu

Halálos vonatgázolás történt Nagykőrösnél

Fotó: Donka Ferenc

Elgázolt egy embert a Szolnokról Kecskemét felé tartó személyvonat Nagykőrös határában péntek este, az Örkényi út vasúti átjárónál. A helyszínre a nagykőrösi önkormányzati tűzoltókat és a mentőket is riasztották.

A fortepan.hu segítségével felelevenítettük, milyen volt Kecskeméten a Deák Ferenc tér környéke az 1970-től 1986ig tartó időszakban.

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját. 

Eladó Kecskeméten a Rákóczi út egyik impozáns, liftes társasházában egy 71 négyzetméteres, nappali + 2 szobás, teljeskörűen felújított lakás.

Öt hónapja szinte folyamatosan kórházban kezelik a másfél éves Tamási Izabellát. A félegyházi kislány leukémiával küzd, erős kemoterápiás kezeléseket kap. Édesanyja, Tamásiné Szikora Bettina szerkesztőségünktől kért segítséget. A gyógykezelés miatt a család ugyanis anyagi válságba került.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában