Frissítve

2023.02.02. 15:38

Hatvanmillió forintos autó tört össze, amikor kisteherautóval ütközött Kiskőrösnél – galériával

Hárman megsérültek csütörtök délután Kiskőrös közelében a Kecelre vezető 5301-es mellékúton, amikor egy Nissan személyautó és egy Peugeot kisteherautó összeütközött.

baon.hu / Pozsgai Ákos

A Nissan személyautó a bal első kereke nélkül száguldott tovább, az ütközés helytől mintegy kétszáz méterre tudta leállítani a sofőr

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (20.57):

A baleset egy kanyarban történt, egy szemtanú elmondása szerint a Kecel felé tartó kisteherautó cikázni kezdett és a felezővonalon összeütközött a szemből érkező személyautóval.

Az ütközés erejétől mindkét jármű bal kereke kitört, a kistehergépkocsi az árokba hajtott, ahol többször megpördült, majd egy fának csapódott és a tetejére borult. A hatvanmillió forintot érő Nissan személyautó a bal első kereke nélkül száguldott tovább, az ütközés helyétől mintegy kétszáz méterre tudta leállítani a sofőr.

A balesethez Kiskőrösről több mentőegység és tűzoltók is érkeztek. A személyautót vezető budaörsi férfi nem sérült meg a balesetben, a felborult kisteherautóban öt Szekszárd környéki kábelszerelő munkás utazott, hárman megsérültek, őket a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

A mentés, a helyszínelés majd a műszaki mentés miatt több órára teljes szélességében lezárta a rendőrség az utat. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy személyautó és egy kistehergépkocsi Kiskőrös közelében. A baleset következtében a kisteherautó az árokban a tetejére borult. A kiskőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában