Kék hírek

2023.03.24. 08:46

Két biciklis ütközött össze Kecskeméten, a vétlen fél súlyosan megsérült

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást indított közúti baleset gondatlan okozása miatt.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A rendelkezésre álló adatok alapján a napokban az 54-es számú főúttal párhuzamosan kialakított kerékpárúton, a Daimler út magasságában egy feltehetőleg piros színű női vázas kerékpárral közlekedett egy ismeretlen személy – írja a police.hu.

A kerékpárúton egy jobb kanyarban nem követte az út vonalvezetését, emiatt áttért a szemközti sávba és nekiütközött a szemből érkező biciklisnek. A két kerékpáros összefejelt, és mindketten elvesztették uralmukat a biciklik irányítása felett, majd a kerékpárútra estek. Ezután megbeszélték a történteket és továbbhajtottak. A vétlen fél később rosszul érezte magát, ezért kórházba ment, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült.

A körülmények tisztázása érdekében a rendőrség azt kéri, hogy az ismeretlen kerékpáros hívja fel a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy fáradjon be a Kecskeméti Rendőrkapitányságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában