Verseny

2023.06.03. 14:44

Traktorosok randevúztak Bodogláron – galériával, videóval

Erőgépesek oszlopmenete hívogatta a közönséget Bodoglárra, ahol tizenkettedik alkalommal rendeztek falunappal egybekötött traktorosfesztivált.

Tapodi Kálmán

A különböző versenyszámokba is rengetegen neveztek, hogy összemérjék ügyességüket, erőgépeik gyorsaságát, vagy éppen erőhúzásban mutassák meg mit tud a traktorjuk.

Fotó: Tapodi Kálmán

Szombaton a reggeli órákban a traktorosok végeláthatatlan masírozását láthatták a kiskunmajsaiak és a szankiak is, hiszen mindkét településen végig dübörögtek. A traktorosok összetartók és rendszeresen ellátogatnak egymás rendezvényeire, így aztán Zákányszékről, Kecelről és a vármegye több településéről is érkeztek résztvevők a gondosan előkészített bodoglári terepre. A különböző versenyszámokba is rengetegen neveztek, hogy összemérjék ügyességüket, erőgépeik gyorsaságát, vagy éppen erőhúzásban mutassák meg mit tud a traktorjuk. A vendéglátásról a házigazda Bodoglári Traktoros SE gondoskodott és hét bográcsban főtt a vaddisznópörkölt az indulók részére. A falunapon a legkisebbek is megtalálhatták a kedvükre való szórakozási lehetőséget és a színpadon is színes, zenés és táncos programok vártak az estig tartó sokadalom résztvevőire. 

 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában