Elismerés

2022.05.18. 14:05

A Gyulai Szakképzési Centrum kiváló diákjait köszöntötték

Ünnepélyes keretek között köszöntötték az országos versenyeken sikeresen szereplő diákokat és felkészítőiket szerdán délelőtt a Gyulai Szakképzési Centrum Wenckheim Konferenciatermében.

Papp Gábor

Gyulai Szakképzési Centrum ünnepsége /Fotó: Bencsik Ádám/

Kovács Zsuzsanna, a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatója köszöntőjében elmondta, 2016 jelentős dátum az intézmény történetében, hiszen akkor született meg a gondolat, hogy ünnepség keretében ismerjék el az országos versenyeken szép eredményeket elért diákokat és azokat a munkatársaikat, akik felkészítették őket a megmérettetésekre. A pandémia miatt a kezdeményezés megszakadt, de két év után, szerdán újra, immáron hatodik alkalommal életre hívhatták a programot.

Mindenkiben van valami jó, amit a pedagógusoknak kötelességük megtalálni és kibontakoztatni. A diákok partnerek voltak a közös munkában, kiválóan helyt álltak, kiválóan szerepeltek a szakmai versenyeken, ágazati szakmai érettségi versenyen, a Szakma Sztár Fesztiválon. Az eredmények tanár és diák közös erőfeszítésének, szorgalmának gyümölcse

– fogalmazott a főigazgató.

Kovács Zsuzsanna kiemelte, hogy munkatársaik a mindennapi munka mellett szántak arra időt, hogy éljenek a meglátott lehetőséggel, hogy felkészítsék a diákokat a versenyekre. A diákok pedig a tanulás mellett vállalták, hogy szabadidejükben felkészülnek a megmérettetésekre.

„Ha nem tudsz repülni, fuss! Ha nem tudsz futni, menj! Ha nem tudsz menni, mássz! A lényeg, hogy haladj előre.” – idézte Martin Luther King gondolatát a főigazgató. Az eseményen harminchét diák és tizennyolc oktató kiemelkedő munkáját, teljesítményét köszönték meg elismerő oklevéllel és pénzjutalommal.

A kitüntetett diákok és felkészítő tanáraik:

GySZC Székely Mihály Technikum, Szakképző és Kollégium
Lengyel Ferenc, felkészítő: Verasztó Zoltán. Ambrus Szonja, felkészítő: Harmati Ágnes, Fekécs Magdolna. Pekár Tibor Csanád, felkészítő: Kasikné Terényi Mónika. Dóda Dominik, felkészítő: Kasikné Terényi Mónika. Plentri Nikolett, felkészítő: Andrej Éva, Nagy-Kovács Anett.

GySzC Ady Endre-Bay Zoltán Technikum és Szakképző Iskola
Szűcs Alexandra, felkészítő: Bujdosóné Nagy Katalin.

GySzC Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Gurmai Szabolcs, felkészítő: Bánszki Anna, Nagy Gyula.
Fábián Fruzsina, Dósa Dominika, Jankó Rebeka, Tárnok Máté, Tokai Johanna, felkészítő: Hudákné Dinya Edit, dr. Daróczy Linda segítő.

GySzC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Darvasi Diána, Darvasi Lotte, Megyesi Tímea, felkészítő: Jakóné Varga Erika.
Babcsán Norbert, Pribék Anita, Hegedűs Dalma Julianna, Lenge Dominika, felkészítő: Dikasz Gellai Edit.
Szecskó Olga, felkészítő: Lukács Magdolna, Szikora Attila, Gyenge Edit, 
Kovács Dániel, felkészítő: Szikora Attila, Gyenge Edit.
Budai Edvin, Kókai Kornél, Szilágyi Sándor, Dalacsi Csaba, Cunaj Mendrit, Horváth Dominik Norbert, Szarvas Ádám, Lazanyecz Márk, Kókai Ádám, Bognár Dávid, Gaáli Richárd, Babar Attila, Csík Márton, Juhász Milán, Paku Csanád. Felkészítő: Mészáros Melinda.

GySZC Dévaványai Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Nyilas Zsófia, felkészítő: Gellai Katalin, dr. Laczóné Kiss Ágota.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában