Motormustra/galériával

2022.05.22. 10:56

Felbőgtek a lóerők a szénási találkozón

Három éve volt utoljára, hogy a hívó szóra begördültek gépcsodáikkal a motorosok a Nagyszénási Parkfürdő kempingjének a területére, hogy pár együtt töltött nap után, feltöltődve várják a következő találkozási alkalmat. Idén végre jöhettek, buliztak, sok kíváncsi motorrajongót vonzottak a nagyközségbe. A keceliek így summázták a fogadtatást: Nagyszénás a vendégszeretet hazája.

Cs. I.

Fotó: Tüskés Tibor

A Puszta Vándorai Motoros Egyesület Viharsarok és barátaik a hívó szóra 3 év kihagyás után újra letáboroztak a parkfürdő kempingjében. Felállították sátraikat, a vendéglátók a színpadot, meg a nagy sátort, ami alatt lehetett hűsölve bandázni, beszélgetni, miközben folyamatosan érkeztek a rockerek, no meg a szelíd és kevésbé vad motorosok (néhány kétkerekű, nagy vas és gazdája igazi jelensége volt az idei találkozónak).

A Puszta Vándorai Motoros Egyesület Viharsarok szénási programjára az ország minden szegletéből, sőt, a határon túlról (Ausztria, Erdély, Szerbia) is érkeztek gépcsodákkal.

A házigazdák 2022-ben is kitettek magukért, önzetlen, segítő, kétkezi munkával, támogatók, szponzorok segítségével tették felejthetetlenné az idei 4 napos programot, ahol fellépett 11 zenekar, voltak játékos vetélkedők, meg a szénási utcákon felvonulás. 

Majd kétszáz motorcsoda hirdette a barátságot, a szabadság életérzését a nagyszénásiak vendégszeretetét ezzel a gesztussal is megköszönve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában