Kék hírek

2022.05.24. 10:39

Elgázoltak egy kerékpárost Csabán, a Lencsési úton

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset és őrizetbe vétel Békéscsabán, lopás, valamint közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedés Sarkadon.

Fotó: police.hu

Békéscsabán, a Sás köz és a Lencsési út kereszteződésében, hétfőn 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Elütötte őt, a nő súlyosan megsérült. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja – írja a police.hu.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság hétfőn őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert úgy vezetett személygépkocsit, hogy nincs jogosítványa, korábban eltiltották a járművezetéstől. A rendőrök Békéscsabán, a Zöldfa utcában igazoltatták. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy utánképzésre kötelezték, de azt még nem teljesítette. A rendőrkapitányság munkatársai a 43 éves férfit a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Feltörtek egy büfékocsit vasárnapról hétfőre virradó éjjel Sarkadon. A rendőrök a bűncselekményről érkezett bejelentés után néhány óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.  A 26 éves férfi kávéfőzőt, szeszesitalokat és többféle árut vitt el a büféből. A Sarkadi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított ellene eljárást.

Sarkadon, hétfőn 19 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy 35 éves férfit. Személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa, és az autónak, amivel közlekedett, meghamisították a forgalmi engedélyét. A műszaki érvényességi időt írták át benne. Az okmányt a rendőrök lefoglalták, a férfi ellen pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában