Felháborító

2022.08.10. 11:28

A kukák mögül leselkedve nyúlt magához a békéscsabai szatír

Kutyát sétáltatott a Penza-lakótelepen szerda reggel Éva, amikor véletlenül meglátott egy szatírt, amint önkielégítést végzett az ott lévő intézmény székháza melletti szeméttárolóknál. Rárivallt, hogy mit képzel, és igyekezett róla egy fényképet készíteni, hogy megmutathassa majd a rendőröknek, de nem sikerült, mivel a magamutogató férfi elmenekült.

L. B.

A kiabálás miatt gyorsan meglépett a szatír /Illusztráció/

Forrás: shutterstock.com

– „Mit képzelsz magadról, hogy itt végzel önkielégítést?” – erre a kiabálásra lett figyelmes a Penza-lakótelepen Vera, aki lapunkkal megosztotta a szatírral kapcsolatos történetet. Hozzátette, szerda reggel, negyed és fél 8 között az erkélyen tevékenykedett ekkor. Kilesett, de csak egy kutyát sétáltató fiatal lányt látott, amint az ott lévő intézmény székháza melletti szeméttároló irányába beszélt feldúltan.

– Pont a kutyámat sétáltattam a Derkovits soron – folytatta a fiatal lány, Éva. – Láttam egy férfit, aki nagyon hasonlított az egyik szomszédomra, gondoltam, arra megyek, hogy köszönhessek, de aztán kiderült, hogy nem róla van szó. Az illető furcsán nézegette az autókat, majd elment az épület melletti kukák felé. Nem is foglalkoztam volna vele többet, de a kutya valami zajt hallott a szeméttárolók felől, és megállt abba az irányba. Én pedig megnéztem, hogy mire kíváncsi.

Éva elmondta, hogy a férfi a kukák mögül lesve végzett önkielégítést. Véletlenül pont látott mindent, és elkezdett kiabálni az illetővel, hogy mégis mit képzel magáról. Gondolta, hogy értesíti a rendőröket, és hogy előtte azért készít a szatírról egy fényképet, hogy miként néz ki, milyen férfit kell majd keresni. Azonban a magamutogató azonnal meglépett, tehát nem tudta lefotózni, így pedig a rendőrségi bejelentésnek sem látta értelmét.

Vera hozzátette, hogy korábban az erkélyéről ő is látta a férfit, akkor még az Élővíz-csatorna mentén volt, és neki is gyanús volt, ahogy ott settenkedett, a járda felé nézelődve. Vera és Éva egyetértettek abban, hogy a férfi 170-180 centiméter magas lehet, hatvan és hetven év körüli, ősz hajú, nem viselt sem bajuszt, sem szakállt. Szemüveges, a testalkata átlagos, és úgy emlékeznek, hogy a történtek idején bézs térdnadrágot és kockás inget viselt.

Éva hozzátette, hogy az előző évben is belefutott egy szatírba, és kiemelte, hogy szerinte ugyanez a férfi volt akkor is a tettes. Az az eset a Penza-lakótelep közelében, a Bajza utcában, a temetőnél történt. Akkor az illető biciklire pattant, és a Berzsenyi utcában a Gyulai út felé tekert el.

A megyei főkapitányságon lapunk érdeklődésére elmondták, hogy a szerda reggeli, Penza-lakótelepen történt szatíros esetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A hatályos jogszabály értelmében egyébként az, aki magát azért mutogatja, hogy felkeltse, kielégítse nemi vágyát, szeméremsértés miatt két év szabadságvesztést is kaphat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában