A hét ingatlana

2022.08.14. 10:31

Háromnegyed milliárd forintért exkluzív villa tulajdonosa lehet Békéscsabán

775 millió forintért kínálnak eladásra Békéscsabán egy elegáns otthont. A villa ragyogó, a 6+2 félszoba jó eséllyel elegendő bármekkora család számára. Kérdés persze, kinek akad annyi pénze, hogy megvegye ezt az exkluzív szépséget?

 

Békéscsabán exkluzív ház/villa teljes berendezéssel eladó. A tégla falazatú 500 nm-es luxus ingatlan szép környezetben 3270 nm-es telken helyezkedik el. Amerikai konyhás, galériás nappali, 6 szoba, 2 fél szoba, 4 fürdőszoba, wc, edzőterem, társalgó, játékterem, biliárd helyiség, két állású garázs található benne. 

Kiváló befektetésnek is, ahol 18-24 főt lehet egyszerre elszállásoltatni. Az extra kényelemről egy 10 méter hosszú, ellenáramoltatós hőszivattyúval fűtött medence, jakuzzi, infra/finn szauna, kondi gépek, billiárd asztal, gépesített konyha gondoskodik. A otthon melegét legmodernebb gáz cirkó berendezés biztosítja, minden szoba légkondicionált és nagy méretű okos tv-vel felszerelt. A padlástérben póker terem, valamint két háló lakrész került kialakításra. A parkban több helyen is kiülők, szalonnasütő, grill terasz, bár pult, kinti konyha található. 

 

A házban valamint a kertben is minden vadonatúj, a legjobb minőségű anyagokkal készült , most lett berendezve és befejezve. Céges rendezvények lebonyolítására, esküvők megszervezésére, vagy szállásként is hasznosítható. 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán. 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában