Összefogás

2022.12.03. 15:54

Angyali módon segítettek a cég dolgozói Gádoroson és Orosházán

A gazdasági nehézségek, a magas infláció ellenére is összefogtak a gádorosi központú FirstFarms Hungary Kft. dolgozói, hogy néhány környékbeli, nehéz anyagi körülmények között cseperedő gyermeknek örömöt okozzanak. Céljuk, hogy minél kevesebb gyerek maradjon ajándék nélkül a karácsonyi időszakban.

Cs. I.

Pleskó-Szedlják Viktória, Sarusi-Kis Tamás, Holman Betti a gádorosi csaladsegítő szolgálat munkatársai

Immár ötödik alkalommal tette közzé dolgozói körében az Angyalok kerestetnek elnevezésű felhívást a FirstFarms Hungary Kft. Az akció önkéntes alapon működik náluk, az összegyűjtött adományt a helyi családsegítő szolgálatok juttatják el a rászoruló gyerekeknek.

Halustyik Éva, az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatának intézményvezetője és Sarusi-Kiss Tamás

– Idén sokat gondolkodtunk azon, hogy meghirdessük-e az akciót, hiszen tudjuk, hogy az infláció, az energiaáremelkedés minden családot megterhel. Nem voltunk biztosak abban, hogy sikerül megmozgatnunk a dolgozókat. A részvétel nem kötelező, az adományok valóban szociális érzékenységre és jó szívre vallanak, amiről az idén megvásárolt növénytermesztő cégünk dolgozói is tanúbizonyságot tettek – mondta el Sarusi-Kis Tamás, a cég ügyvezetője.

Idén 53 gyermek számára készült csomag az összegyűjtött édességekből, játékokból, írószerekből és könyvekből, amelyeket gádorosi és orosházi családokhoz juttattak el.

– Büszkék vagyunk erre az összefogásra. Jó érzés végigvinni az előkészületektől a csomagolásig és átadásig ezt az akciót. Amikor bevittük a családsegítő szolgálatnak az ajándékokat, elmondták, hogy nagyon sok családban egyedül ezek a csomagok lesznek a karácsonyi ajándékok. Önkéntes alapon érkezett minden adomány, ami megerősítést ad számunkra, hogy munkavállalóink biztonságban érzik magukat nálunk, ami lehetőséget ad arra is, hogy nagyvonalúak legyenek – tette hozzá az cégvezető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában