Mike Cintia

2023.02.08. 18:38

Koronával tért haza Bejrútból az orosházi szépség

Cintia a negyedik helyen végzett a Queen of International Models 2022 verseny összesítésében, a sikeres szereplés koronával és szalaggal is járt.

Beol.hu

Mike Cintia

Fotó: Bémer Miklós

A Miss Hungary tavalyi döntője után az orosházi Mike Cintia Miss Hungary harmadik helyezett második udvarhölgy és a nagykanizsai Makai Felícia döntős rögtön Bejrútba vehette az irányt.

Cintia a negyedik helyen végzett a Queen of International Models 2022 verseny összesítésében, mely koronával és szalaggal is járt. A magyar lányok taroltak, hiszen Felícia a Miss Best Catwalk különdíjat hozhatta haza. 

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara február 18-ára a MOLK Karneváli nagybáljára hívta meg a magyar nemzeti szépségverseny döntőseit és két királynőjét Horváth Boglárkát, a győri szépséget és a dunaújvárosi tini Kishercegnőt, Horváth Lillát, hogy a világhírű San Leucio Seta anyagaiból készített, velencei karneválról ismert középkori fűzős ruha- és jelmezkölteményeiben pompázhassanak a Marriott Hotel dísztermében a gálavacsorával egybekötött est során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában