Salgótarján

2023.03.31. 14:50

Meztelen igazság: egy színpadon Varga Viktor és Gregor Bernadett

A békéscsabai származású Varga Viktornak hatalmas élmény, hogy azzal a Gregor Bernadettel játszhat egy színpadon, akit tiniként még meztelenül is megcsodált – a playboyos időszakából.

N. Sz.

Bár különböznek egymástól, most közös produkcióra készülnek

Fotó: MW

Mint a borsonline.hu írta: nagy nap lesz április 13-án Gregor Bernadett és Varga Viktor életében. Bár látszólag nagyon különböznek egymástól, a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház úgy gondolta, érdemes volna őket egy közös produkcióban látni. Éppen ezért mindkettejüket meghívták, és most egy közös estre készülnek Meztelen igazság címmel.

A Jászai Mari-díjas színésznő is gőzerővel készül az eseményre, az RTL Klubnak pedig Varga Viktor nyilatkozott, aki elmesélte, hogy elmondhatatlanul izgatott, hogy egy ilyen vonzó nővel szerepel majd együtt. Sőt, egy olyan kulisszatitkot is elárult, hogy meztelenül is látta már a színésznőt még a playboyos időszakából. Az apja szekrényének tetején találta az újságot, és azonnal kikerekedett a szeme a színésznő teste láttán:

– Ő egy legendás nő! Tehetséges, a nevére felkapják az emberek a fejüket. Emellett világ életében vonzó volt.  Vannak is „élményeim” vele. Az elsőre tisztán emlékszem. Tini voltam, és apukám szekrényének titkos felső polcán leltem rá arra a címlapra, amin ő szerepelt... Ezt neki is elmondtam az első találkozásunkkor, és noha erősen fogalmaztam, láthatóan nem vette rossz néven – fogalmazott Varga Viktor.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!