Durva!

2022.05.23. 15:34

Megbotránkoztatóan viselkedett egy drukker egy miskolci villamosmegállóban – videó

Balesetmegelőző intézkedést tartottak a rendőrök a vasárnapi meccs végén, amely egy 40 éves miskolci férfiben ellenállást váltott ki.

Forrás: YouTube/PoliceHungary

Meccs után tartott hazafelé az az idős férfi, akit, még május elején egy autó elütött Miskolcon. A 86 éves drukker a helyszínen az életét veszítette. A napokban újabb mérkőzés volt Diósgyőrben, amelynek végére a rendőrök kiemelt figyelemmel készültek.

A DVTK a Budafokot látta vendégül 2022. május 22-én a diósgyőri stadionban. A múltkori tragikus haláleseten okulva a rendőrök a meccs végén minden szurkolót, gyalogost a zebrák irányába tereltek, hogy azokat használva juthasson át mindenki az úttesten, vagy a villamosmegállóba.

A balesetmegelőző intézkedés egy 40 éves miskolci férfiben ellenállást váltott ki. A rendőrökre irányuló verbális agresszióját követően, csendesebbik felének pőreképét mutatta az egyenruhások felé. Azon időben többek között gyerekek, nők is tartózkodtak a környéken, így a férfit megbotránkoztató magatartása miatt a rendőrök garázdaság szabálysértése miatt őrizetbe vették.

A hatóság gyorsított eljárás keretében, bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy a közlekedésbiztonsága érdekében minden törvényes eszközt bevet, annak érdekében, hogy mindenki hazaérjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában