Rendőrségi összefoglaló

2022.08.08. 09:30

Hozzátartozók közötti erőszak és öt baleset 24 óra alatt Borsodban

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Forrás: police.hu

A Miskolci és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2022. augusztus 8-án engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt összesen három férfival szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették. A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az encsi járőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen kilenc főt fogtak el és 21 személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból hét ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még balesetet okoztak volna.

Öt baleset

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában