Útfelújítás

2022.08.08. 19:00

Nő a forgalombiztonság Miskolc és Kistokaj között

Színvonalasabb lesz a borsodi megyeszékhely és a városkörnyék egyik fontos településének összeköttetése.

ÉM

Magyar Közút Nonprofit Zrt./Illusztráció

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program részeként 608,5 méternyi szakaszon – a 7+128,8 és a 7+737,3 kilométerszelvények között – újul meg a 3604-es jelű út. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által kiírt közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelezőnek a beruházó a munkaterületet átadta. A tervek szerint a felújítási munkák mintegy 60 napot vesznek igénybe.

A felújítás részeként a szakemberek gondoskodnak a meglévő burkolat profilmarásáról, kétrétegű aszfaltburkolat megerősítésről és a burkolt padkák felújításáról. Kicserélik továbbá a forgalomtechnikai jelzőtáblákat, melyek így már modern fényvisszaverő felülettel rendelkeznek majd, valamint új, tartós kivitelű burkolati jeleket festenek fel az érintett szakaszon.

A gyorsabb elérés a cél

A beruházások megvalósulását követően nő a forgalombiztonság és nagymértékben javul az út szolgáltatási színvonala. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. bízik abban, hogy a gondozásában megújuló országos közút minden közlekedő megelégedésére szolgál majd, a térségben pedig betölti a neki szánt szerepet, biztosítva ezzel a térségi központok, óvodák, iskolák, munkahelyek, intézmények gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb elérését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában