Lopás

2022.08.17. 13:10

Több mázsa színesfémet loptak Kazincbarcikán

A rendőrök elfogták azt az öt férfit, akik egy kazincbarcikai telephelyről tulajdonítottak el több mint négy mázsa színesfémet.

illusztráció/Shutterstock

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást öt sajókazai férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. augusztus 14-én 2 óra körül az egyik kazincbarcikai fémhulladék-felvásárló telep kerítését kivágták, a telepen parkoló, zárt rakterű teherautó ajtóját kifeszítették és az abban tárolt különböző rézhulladékokat (huzal és egyéb alkatrészek) eltulajdonították.

Forrás: police.hu

Az elkövetők az egymillió forint értékű zsákmányukat egy múcsonyi ismerősüknek értékesítették, aki néhány százezer forintot adott a lopott holmikért.

Forrás: police.hu

A rendőrők még a lopás napján felderítették a bűncselekményt, az eltulajdonított dolgokat lefoglalták, és az azt megvásárló múcsonyi férfit is eljárás alá vonták, akit pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában