Megdöbbentő!

2022.09.24. 20:00

Ilyen állapotok uralkodnak a miskolci Búza téri aluljáróban - Videóval!

Balesetveszély, kosz, bűz és mocsok: ez jellemzi most Miskolc legnagyobb forgalmú aluljáróját.

ÉM

Balesetveszélyes lépcsőkön kell lépdelnie, aki lemegy a Búza téri aluljáróba

Fotó: Bujdos Tibor

Az általunk megkérdezettek kivétel nélkül azt mondták, hogy a Búza téri aluljáró felújításra szorul. Volt, aki kamerán kívül azt is elmondta lapunknak, hogy szerinte a harmadik világhoz hasonló állapotok uralkodnak az aluljáróban és az ahhoz vezető lépcsőkön. Többen balesetveszélyesnek érzik a lépcsőket. A helyszínen járva mi is azt tapasztaltuk, hogy a lépcsők elemei helyenként hiányoznak, több helyen instabilak. Az aluljáróban kosz, bűz és mocsok van, valamint a mennyezet vakolata is több helyen peregni kezdett, vélhetően egy korábbi beázástól.

Megkérdeztük:

Nemcsak a járókelők elégedetlenek a napi több ezer ember gyalogosforgalmát lebonyolító aluljáróval, hanem a körzet önkormányzati képviselője is, aki korábban kért pénzt a várostól a rekonstrukciós feladatok ellátására, de Veres Pál polgármester elutasította a kérelmét arra hivatkozva, hogy nincs keret a felújítási munkálatokra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában