Brutális!

2022.10.05. 09:25

A részeg férfi eszméletlenre verte a hároméves gyermeket

A kicsi a sajóbábonyi ház udvarán, eszméletlen állapotban, a földön feküdt anyja visszaérkezésekor.

ÉM

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 28 éves férfi ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt. A vádirat szerint a férfi 2021. márciusban megismerkedett egy négy gyermekes anyával és közöttük szerelmi kapcsolat alakult ki. A nő a hétvégéket kiskorú gyermekeivel együtt a vádlott sajóbábonyi családi házában töltötte. Az egyik alkalommal a fiatal férfira a barátnője a bolti vásárlás időtartamára rábízta gyermekei felügyeletét. 

A részeg férfi azonban minden indok nélkül megverete az egyik, hároméves fiúgyermeket: először fejen ütötte, majd fülénél fogva megrángatta, és végül nekilökte egy kemény felületnek. A kicsi az udvaron, eszméletlen állapotban, a földön feküdt anyja visszaérkezésekor. A bántalmazás következtében a gyermeknek 8 napon belüli gyógytartamú bevérzéses és zúzódásos sérülései keletkeztek.

Halálosan megfenyegette őket 

Amikor az anya hazaért, a másik három kiskorú gyermeke hozzászaladt és közölték vele, hogy a férfi a testvérüket nagyon megverte. Ekkor találta meg az eszméletlenül, sokkos állapotban fekfő gyermeket. Felelősségre vonta a férfit, aki kezébe fogott egy nagyméretű konyhakést és ordítozva megfenyegette a nőt és gyermekeit, hogy megöli őket.  

A nő a gyermekekkel együtt elmenekült a házból, rendőri segítséget kért, és értesítették a mentőszolgálatot is. 

Az ügyészség a büntetett előéletű – más ügyben letartóztatásban lévő – vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában