Ingatlanajánló

2023.01.28. 08:00

Luxus Miskolc-Görömbölyön, egy 585 nm-es otthonban

A 249 millió forintért kínált, 585 nm-es ingatlanban beltéren csobbanhatunk, míg kültéren ejtőzhetünk. És ez még csak a kezdet! Fotók Miskolc-Görömbölyről, most!

“Eladásra kínálunk Miskolc- Görömböly városrészében minden LUXUS igényt kielégítő, 2004-ben téglából épült, 585 nm-es hőszigetelt, csodálatos panorámával rendelkező családi házat. A 9 szobás ingatlan előnye, hogy akár 3 külön bejárattal rendelkező lakrész is kialakítható.

 

Az otthon melegét 2 Junkers gázkazán biztosítja, az alsó szinten padlófűtés, míg az emeleten radiátoros hőleadással. A 2022-es év második felében napkollektorok kerülnek felszerelésre, mely által a fenntartási költség minimálisra csökken. Az alsó szinten találjuk a 100 nm-es nappalit, ami családi, baráti összejövetelek helyszíne is lehet. Egy hosszú, fárasztó nap után felfrissülést nyújt a belső, illetve külső részről is megközelíthető 50 nm-es ellenáramoltatós, fűtött medence. Az 1600 nm-es gondosan ápolt, parkosított udvaron tuják, díszcserjék, virágok, a hátsókert részen gyümölcsfák találhatók. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!