Se jogsi, se rendszám

2023.02.03. 16:30

Hihetetlen! Így furikázott Szendrőn egy fiatal férfi

Egy 28 éves szakácsi férfi érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett Szendrő külterületén.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei egy rendszám nélküli, közúti közlekedésre alkalmatlan kocsira lettek figyelmesek 2023. január 31-én a délutáni órákban, Szendrő külterületén. Az egyenruhások megállították, és intézkedés alá vonták a 28 éves szakácsi férfit. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr jogosítvánnyal, illetve az autó hatósági engedéllyel nem rendelkezik, valamint a műszaki feltételeknek sem felel meg a jármű. Az autóról többek között hiányzott a motorháztető is.

A szabálysértésen tetten ért férfit a rendőrök előállították az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol beismerte a szabálysértések elkövetését, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A sofőrt a bíróság két nap elzárásra ítélte, illetve tíz hónapra eltiltotta a járművezetéstől is - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában