Baleset

2023.02.08. 07:57

Négyes karambol, teljes útzár a 3-as főúton - fotókkal! (frissítve)

Szerda reggel baleset történt Mályi és Nyékládháza között a 3-as főúton.

Fotó: Olvasónktól

Frissítés

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes terjedelmében lezárta, amit a hatóság 10 órakor feloldott.

Négy személyautó ütközött össze szerda reggel a 3-as főút Mályi és Nyékládháza közötti szakaszán. A balesethez a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítottak két gépkocsit. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Fotós: Olvasónk

Az Útinform közlése szerint a 3-as főúton Nyékládháza és Mályi között a 173-as km-nél megállították a forgalmat.

Az elsődleges adatok szerint egy utánfutón sódert szállító autós sofőrje, eddig tisztázatlan körülmények miatt neki hajtott három másik személygépkocsinak. A baleset következtében három személyt szállítottak kórházba a mentőszolgálat munkatársai.  

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes terjedelmében lezárta. A hatóság a forgalmat mindkét irányban Kistokaj, Ónod és Sajópetri felé terelte - közölte a rendőrség.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában