Eltűnt

2023.04.01. 19:31

Két napja nem találnak egy idős férfit Sajószentpéteren

Nagy erőkkel keresték szombaton is, de egyelőre nem bukkantak a nyomára.

Forrás: Google Maps

Fotó: Kovács Gábor

Eltűnt egy 75 éves férfi még pénteken reggel Sajószentpéteren, és bár nagy erőkkel keresik, azóta sem találták meg. Úgy tudjuk, azt feltételezik, hogy egy a város melletti erdős részen veszhetett nyoma, így pénteken a rendőrség és kutató csoportok kezdték meg a keresését ezen a részen, amelyet éjszakára felfüggesztettek.

Szombaton reggel ismét nekiláttak a kutatócsoportok, amelyhez a polgárőrök és civilek is csatlakoztak, hogy a férfi nyomára bukkanjanak, de sikertelenül.

Megkeresésünkre a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete megerősítette portálunk információit. Mint elmondták, a férfi eltűnéséről március 31-én délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre, és már aznap, illetve április 1-én is keresték a rendőrökből, polgárőrökből és mentő alakulatokból álló kutatócsoportok, de szombaton sem akadtak a nyomára, így a keresés folytatódik vasárnap is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában