Megdöbbentő

2023.06.02. 13:06

Egy hetvenöt éves nénire támadt rá egy férfi Miskolcon

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 éves helyi férfival szemben.

A fotó illusztráció

Forrás: Shutterstock

A gyanúsított 2023. június elsején 11 óra 50 perckor Miskolcon, a Dankó Pista úton egy hetvenötéves nőtől pénzt, illetve cigarettát kért. Majd szinte a választ meg sem várva a férfi ráfogott az idős nő kezében – pénztárcának kinéző – kulcstartóra, amit megpróbált megszerezni. A dulakodásban a sértett elesett, majd támadója elmenekült a helyszínről.

Az esetet többen látták, majd egy férfi az útonálló után eredt, így támogatva az időközben értesített rendőrök munkáját, akik a kapott információk alapján azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is - tudta meg a boon.hu a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában