Fesztivál

2023.06.03. 11:30

Óriási sikerrel zárult a Diósgyőrfeszt első napja

Ma a Lost Frequencies érkezik Miskolcra!

Pénteken többezren tomboltak a Diósgyőrfeszt első napján a DVTK Stadionban, ahol a Honeybeast, a TNT, Rúzsa Magdi majd a Hooligans adott fergeteges koncertet. Szombat este pedig Paulina, BSW, és a Wellhello után egy világsztár, a Lost Frequencies garantálja a fesztiválhangulatot.

A DVTK Stadion gyepét ezúttal nem a focisták, hanem a közönség vette birtokba és a most ötéves, 2018-ban az év stadionjának választott stadion fennállása óta először a lelátókról a közönség nem meccset nézett, hanem koncerteket. Ehhez a szervezők egy akkora színpadot állítottak, amilyen a Sziget Fesztivál Nagyszínpada, fergeteges látvánnyal és hangzással.

- Nagyon elégedettek és büszkék voltunk tegnap este, amikor néztük a tomboló tömeget, hiszen ez bebizonyította, hogy Miskolcnak is helye van a hazai fesztiváltérképen – mondta Orosz Gábor, a Diósgyőrfeszt fesztiváligazgatója.

 

Orosz Gábor elárulta, a ma fellépő Lost Frequencies, azaz a belga fiatal világhírű DJ, Felix De Laet már Miskolcon van és ő is nagyon készül a ma esti fellépésére, amelyre a szervezők még több embert várnak, mint amennyien a fesztivál első napján voltak.

A tegnapi zenekarok között volt a Hooligans is, akiknek különösen nagy élmény volt itt fellépni, hiszen itt forgatták a klipjüket a Harcra fel! című dalukra, hogy ezzel is erősítsék a csapatot.

 

- Nem hittük volna amikor a klipet forgattuk, hogy egyszer itt még egy ekkora színpadon élő koncertet is adhatunk – mondta Endi, a Hooligans dobosa. – Mindenesetre óriási élmény volt ezen a helyszínen énekelni és főleg ekkora tömeg előtt.

A Miskolci Egyetem diákjainak fontos tudni, hogy a DVTK és az egyetem együttműködésének köszönhetően az egyetem nappali tagozatos hallgatói, diákigazolványuk bemutatása mellett 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a helyszínen. Így a 12 990 forintos állójegy kedvezményes ára mindössze 6 495 forint lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában