Fesztivál

2023.06.03. 21:39

Világsztár zenélt a DiósgyőrFeszten (fotók)

A Lost Frequencies garantálta a jó hangulatot a pop zenei fesztivál zárónapján.

DA

Fotó: Bujdos Tibor

A pénteki nap sikerét nehéz volt felülmúlni szombaton az ötéves jubileumát ünneplő DVTK Stadion hatalmas, két napos „születésnapi buliján,” de a DiósgyőrFesztnek ez is sikerült. Persze erről a kedvelt magyar sztárok: Paulina, a BSW, a Wellhello mellett a belga Lost Frequencies lemezlovas is gondoskodott, az utóbbi ugyanis a világ egyik legismertebb DJ-je. Az előadók kiélvezték a fergeteges hangzással és látványelemekkel felszerelt óriási színpadot, amit a budapesti fesztiválok is megirigyelhettek volna. A világszínvonalú hang- és fénytechnikán kívül gigantikus lézershow színesítette még a koncertélményt.

Fiatalos hangulat

A tömeg most az élő zenei produkciókra tombolt, amelyekből két napra nyolc is jutott. A fiatalos hangulatért a Miskolci Egyetem is tett, hiszen a DVTK-val kötött együttműködése révén a nappali tagozatos hallgatók féláron vásárolhattak belépőt. A kapukat már 17 órakor, egy órával az első fellépő koncertje előtt megnyitották, hogy a szórakozni vágyók tudjanak hangolódni. Azért, hogy Miskolcon a tömegközlekedés zavartalan maradjon és a bulizók is biztonságosan hazajussanak, az MVK Zrt. az éjjel 11 óra után járó villamospótló autóbuszok helyett pénteken és szombaton villamosokat indított útnak. A rendezvény zaja a városban messzire elhallatszott, nemcsak Bulgárföldig ért el, amivel végérvényesen beírta magát a miskolci fesztiváltörténelembe. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában