Kék hírek

2022.08.12. 13:17

Illegális ügyletek: szegedi drogkereskedő párosra csapott le a rendőrség - Videó

Marihuánával és új pszichoaktív anyaggal kereskedett két férfi Szegeden. A helyi detektívek a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság beavatkozóival együttműködve elfogták a párost.

delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint a 41 éves férfi és 40 éves társa Szegeden árult kannabiszt és "kristály" fantázia nevű új pszichoaktív anyagot. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével együttműködve 2022. augusztus 11-én délután elfogták a duót. A férfiakat előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

Ellenük új pszichóaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a díler párost őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatásukat.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában