Mezbemutató szombaton

2022.08.18. 12:52

Újabb mezt avat fel a Pick Szeged – VIDEÓ

A romániai Nagyszentmiklóson játszik két edzőmeccset holnap és szombaton a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Különleges lesz a második találkozó a Nagybánya ellen, mivel ezen a meccsen játszik először idei második számú mezében az ötszörös magyar bajnok.

B.D.

Az első számú mez már debütált mérkőzésen, a Balatonfüred és a Gyöngyös elleni is ebben léptek pályára a Pick Szeged játékosai.

Fotó: Török János

Impozáns videóban a Szegedi Kortárs Balett segítségével mutatta be a nagyközönségnek az interneten a 2022–2023-as szezon második számú mezét a Pick Szeged. A világoskék-fehér csíkos szerelés először szombaton debütál mérkőzésen, amikor magyar idő szerint 18 órától a Nagybánya ellen gyakorolnak Bodó Richárdék. 

Eddig két felkészülési mérkőzést játszottak a Tisza-partiak. Mindkettőt a Pick Aréna akadémiai csarnokában, a Ludányi Márton sportcsarnokban. A Balatonfüred ellen 37–26-ra, a Gyöngyös ellen pedig 38–27-re nyertek Szita Zoltánék. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában