Férfi kézilabda

2023.02.02. 17:38

Hosszabbított klubjával a Pick Szegeddel hírbe hozott vezetőedző

Miután az OTP Bank-Pick Szeged bejelentette, hogy a szezon végén távozik a kispadról Juan Carlos Pastor, Raúl González volt az első, akit hírbe hoztak a magyar bajnokkal.

Becsei Dávid

Raúl González 2018 óta irányítja a PSG-t, 2025-ig hosszabbított most szerződést a francia klubbal.

Fotó: Szabó Miklós/MW

Egy lehetőséggel kevesebb. Raúl González biztosan nem lesz a Pick Szeged vezetőedzője a 2023–2024-es szezontól, mivel a spanyol szakember 2025. június 30-ig meghosszabbította szerződését a francia Paris Saint-Germainnel. Az 53 éves tréner a 2018–2019-es idény óta irányítja a párizsiakat, azóta valamennyiszer megnyerte a francia bajnokságot, aranyérmes volt a kupában is, azonban a legnagyobb cél, a Bajnokok Ligája megnyerése egyelőre várat magára.

A Pick Szeged tavaszi idénye holnap indul, Abonyban a Cegléd ellen lépnek pályára a magyar bajnokságban. A klub egyelőre egyetlen nyári igazolást jelentett be Emil Kheri Imsgard személyében, a vezetőedzői posztra lengyel sajtóhírek szerint Talant Dujshebaev a legnagyobb esélye a szegedieknél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában